Senaste nytt

Här kan du läsa om vad som hänt och kommer att hända i centrumet.

Nytt parkeringssystem i Salem Centrum

I sommar införs ett nytt parkeringssystem på den stora parkeringsplatsen vid Salem Centrum. Syftet är att öka tillgängligheten för centrumets besökare. Liksom tidigare erbjuds två timmars fri parkering men ingen p-skiva eller fysisk parkeringsbiljett behövs.

Läs mer...

Aktivitetskalender 2019

Vad händer i Salem Centrum under 2019? Här hittar du information om olika aktiviteter och event. 

https://salemcentrum.se/aktivitetskalender-2019

Läs mer...

Om händelserna i Salem Centrum

onsdag, 16 januari 2019

Under de senaste dagarna har det skett två allvarliga brott i Salem centrum, ett personrån och ett butiksrån. Vi ser allvarligt på dessa händelser och samverkar med polisen i frågan.

Läs mer > https://salemcentrum.se/om-haendelserna-i-salem-centrum

Läs mer...

Julmarknad i Salem Centrum

lördag, 08 december 2018

Den 8 december är det dags för Salem Centrums egna julmarknad. Marknadsknallar och utvalda utställare visar upp egna hantverk och produkter både inne i, och utanför centrum. Köp godsaker, julklappar och ta del av butikernas erbjudanden samtidigt som du får träffa lokala utställare och verksamheter.

Läs mer...

Salem Centrum 50 år!

lördag, 17 november 2018

Lördagen den 17 november firade Salem Centrum tillsammans med Salems Kommun och Hembygdsförening femtio år. Det var i slutet av 1968 som Salem Centrum stod klart och invigdes, något som firades med tårta och en tillbakablick på Salem genom åren.

Se bilder från utställningen här.

Läs mer...

Halloween i Salem Centrum

onsdag, 31 oktober 2018

Sätt på er era bästa kostymer och kom till Salem Centrum för ansiktsmålning och annat halloweenbus den 31 oktober. Fota er i vårt fotobås, gå bus eller godis hos butikerna eller var med på godisregnet. Är ni modiga kanske ni till och med vågar följa med på en spökvandring i centrumets mörka källare?

Läs mer...

Fotoutställning i centrum

onsdag, 19 september 2018

Natur- och kulturfotografen Roland Svensson ställer ut egna fotografier i centrum från den 19 september och framåt. Utställningen är öppen under eftermiddagarna måndag, onsdag och fredag om inget annat anges.  

Läs mer...

Integritetspolicy

Integritetspolicy för kameraövervakning. 

Läs mer...

Följ Salem Centrum på Instagram