Senaste nytt

Här kan du läsa om vad som hänt och kommer att hända i centrumet.

Salem Centrum återinför möjligheten att använda P-skiva

I somras infördes en ny parkeringslösning för att öka omsättningen på parkeringsplatserna i Salem Centrum. Under hösten har det nya systemet utvärderats. Efter att ha tagit handlarna och kundernas synpunkter på stort allvar och undersökt vilka alternativa lösningar som finns har man nu beslutat att återinföra p-skivan. > Läs mer.

Läs mer...

Julmarknad i Salem Centrum

lördag, 07 december 2019

Fira jul på hemmaplan. Den 7 december är det dags för Salem Centrums egna julmarknad. Köp godsaker, julklappar och ta del av butikernas erbjudanden samtidigt som du får träffa lokala utställare och verksamheter. > Läs mer. 

Läs mer...

Kalender 2019

Vad händer i Salem Centrum under 2019? Här hittar du information om olika aktiviteter och event. 

Läs mer...

Om händelserna i Salem Centrum

onsdag, 16 januari 2019

Under de senaste dagarna har det skett två allvarliga brott i Salem centrum, ett personrån och ett butiksrån. Vi ser allvarligt på dessa händelser och samverkar med polisen i frågan. Läs mer här...

Läs mer...

Salem Centrum 50 år!

lördag, 17 november 2018

Lördagen den 17 november firade Salem Centrum tillsammans med Salems Kommun och Hembygdsförening femtio år. Det var i slutet av 1968 som Salem Centrum stod klart och invigdes, något som firades med tårta och en tillbakablick på Salem genom åren. Se bilder från utställningen här...

Läs mer...

Fotoutställning i centrum

onsdag, 19 september 2018

Natur- och kulturfotografen Roland Svensson ställer ut egna fotografier i centrum från den 19 september och framåt. Utställningen är öppen under eftermiddagarna måndag, onsdag och fredag om inget annat anges.  

Läs mer...

Rökfritt Centrum

Med hänsyn till besökare och personal är Salem Centrum en rökfri zon. Det är förbjudet att röka vid samtliga entréer och på uteserveringar. Vi hänvisar rökare till designerade rökrutor. Läs mer här.

Läs mer...

Integritetspolicy

Integritetspolicy för kameraövervakning. 

Läs mer...

Följ Salem Centrum på Instagram