Senaste nytt

Här kan du läsa om vad som hänt och kommer att hända i centrumet.

Sommar på hemmaplan

I Salem Centrum finns vi nära, hela sommaren! Många verksamheter håller öppet som vanligt, med några få avvikelser. Se butikernas öppettider här.

Läs mer...

Härliga vår! Och med våren kommer massor av underbara fester och firanden.

Läs mer här!

Läs mer...

Upptäck både glädje och inspiration hos våra skickliga frisörer, barberare och skönhetsspecialister..

Läs mer här!

Läs mer...

I Salem Centrum hittar du flera verksamheter som kan hjälpa dig till en hälsosam vardag. Här finns både gym och träning, hälsosam mat och apotek, men också andra företag som tar hand om och vårdar din kropp på olika sätt.

Läs mer här!

Läs mer...


Välkommen till Å Sushi Japansk Restaurang i Salem Centrum!

Här hittar du ett japanskt kök med peruanska influenser, ett unikt konceptet med goda smaker. Här serveras autentisk sushi på hög nivå tillsammans med olika sorters varmrätter som passar hela familjen.

För dig som vill fira en födelsedag eller för en lugnare matupplevelse finns möjlighet att boka vip-rummet.

Restaurangen hittar du i delar av den gamla Swedbanklokalen med ingång mot busstorget. 

Beställ hem maten via Foodora, förbeställ via Qopla eller ring 079 522 02 02.

Läs mer...

Välkommen på påskpyssel tillsammans med oss under skärtorsdagen! Vi får även besök av påskharen som delar ut godis till stora och små. Självklart gratis för alla barn.

Läs mer...

Salems Terrassen är en viktig mötesplats för boende i Salem och Botkyrka, nu vill man bjuda in fler kommuninvånare att uppleva och delta i nöjes- och kulturlivet på hemmaplan. Naturligtvis i samband med en god måltid, gedigen service och gott sällskap.

- Det vi gör nu är krydda det befintliga musikutbudet med ett fördjupat engagemang i närkulturen. Våra gäster ska få uppslag på ny högkvalitativ musik, producerade av musiker de känner igen från gatan därhemma, säger Adnan Yildiz, ägare av Salems Terrassen. Det finns gott om lokala artister som ger ut och framträder med egen musik på lokal, nationell och global basis. Många av dem håller häpnadsväckande hög kvalitet. Så varför inte ge dem utrymme.

Håll koll på kommande event på Salems Terrassens Facebooksida!

Läs mer...

Flexibel Friskvård & Hälsa flyttar in i Handelsbankens gamla lokaler!

Här tränar nybörjare, erfarna, unga, medelålders och seniorer med fokus på resultat. Det är effektiv träning med coach i små grupper och individuell träningsplanering.

Flexibel Friskvård & Hälsa är hälsa och friskvård med ett holistiskt synsätt, förutom träning erbjuder man föreläsningar, workshops och fysiska behandlingar. 

Läs mer...

Välkommen till Salems Klippotek!

Hos Salems Klippotek kan du avnjuta olika behandlingar i en klassisk men modern miljö. I den prisbelönta och lyxiga hårsalong blir du väl omhändertagen från att du kommer innanför dörren tills att du lämnar efter din behandling. Man arbetar med högsta möjliga kvalitéprodukter och verktyg för att se till att du som kund alltid får det resultat du önskar.

Boka Online eller besök salongen i Salem centrum.

Läs mer...

Beslut om nya kontantautomater i Salem Centrum

fredag, 16 oktober 2020

Fastighetsägaren och Bankomat AB har nu tecknat avtal om ett nytt Kontantcenteri Salem Centrum.

Läs mer...

Följ Salem Centrum på Instagram