Din hälsa i centrum

I Salem Centrum hittar du flera verksamheter som kan hjälpa dig till en hälsosam vardag. Här finns både gym och träning, hälsosam mat och apotek, men också andra företag som tar hand om och vårdar din kropp på olika sätt.

Actic

Actic i Salem har en toppmodern, nyrenoverad och fräsch anläggning med generösa ytor på 750 kvm! Här finns ett brett träningsutbud med bland annat gym, gruppträning, spinning, personlig träning och seniorklasser för dig över 60 +.

Flexibel Friskvård & Hälsa

Hos Flexibel kan du yoga, träna, få kostcoaching och massage, allt för en bättre livskvalitet. Tillsammans med välutbildade coacher kan du få hjälp med din träning, både genom individuellt anpassad träning i grupp, gruppass, samt träning på egen hand. Yoga för fysisk och psykisk styrka i olika former och i temperaturer från rumstemperatur hela vägen upp till 34 gradig IR-värme.

Gör en hälsoanalys eller få hjälp individuell kostcoaching för hälsa, muskelbyggande eller fettminskning. Och om du upplever smärta eller spänningar i exempelvis rygg, nacke eller axlar, eller om du bara längtar efter en underbar avslappningsupplevelse, så är du varmt välkommen att boka en behandling.

Kronans Apotek

Din hälsa är det viktigaste som finns för oss. På Kronans Apotek vill vi hjälpa dig att hitta produkterna som får dig att må bra. Här hittar du ett brett sortiment där din hälsa och livsstil är i fokus. Allt ifrån vitaminer till nyttiga fetter.

Våra tjänster finns till för att hjälpa dig att må lite bättre. Hos oss får du hjälp med allt från rådgivning till enklare vårdärenden, som att mäta blodtryck.

Ryggvärkstán

Ryggvärkstán erbjuder medicinsk behandling, massage, fysioterapi och rehab. Här kan du få hjälp med både akuta och kroniska besvär av rygg, muskler och leder.

ICA

ICA Supermarket Salem är din butik på hemmaplan här hittar du allt för veckans alla tillfällen till priser som ger mersmak. Varje dag fyller man på med färska råvaror, säsongens frukter och grönsaker och det lilla extra när du vill äta riktigt gott. Med bra råvaror kan du göra goda och hälsosamma vardagsmåltiden där mat lagas från grunden, eller välj något av ICA:s snabbare alternativ för dig på språng. I salladsdisken hittar du alltid fräscha sallader och i delidisken färdiga rätter och härliga delikatesser.

Distriktstandvården Salem

Välkommen till din tandläkare i Salem! Som patient hos oss får du komma till en fräsch klinik där vi erbjuder dig och din familj en riktigt bra tandvård med en bred kompetens inom olika områden. Vi behandlar såväl barn som vuxna och erbjuder allmän-, estetisk- och akuttandvård.

Salemtandläkarna

Vi hjälper dig med allt som rör din munhälsa! Här kan du träffa Tandläkare Gabriel Halef och Tandläkare Annicka Wadelius

Salems Vårdcentral, Region Stockholm

På vårdcentralen i Salem Centrum kan du komma med din kroniska sjukdom eller tillfälliga besvär. Här ges en kvalificerad medicinsk bedömning och man strävar alltid att hjälpa patienterna på bästa sätt.

Här utreder och behandlar man de flesta sjukdomar och besvär. Ibland finns behov av annan specialistvård och då ordnas en remiss för sådan bedömning. På mottagningen kan du få hjälp med recept, bedömning av eventuell sjukskrivning samt vissa intyg. Det finns specialistläkare, legitimerade läkare och läkare under praktisk tjänstgöring.

Salems Rehab, Region Stockholm

I samma lokaler som Salems vårdcentral hittar du Salem Rehab. På Salem Rehab finns fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kiropraktorer, dietister, hemrehabilitering samt neuroteam.

Här kan du få hjälp av

  • Arbetsterapeuter för att förbättra eller behålla din aktivitetsförmåga
  • Dietister ger individuell kostrådgivning och lär dig, utifrån din livssituation, vad du behöver äta för att må bra
  • Fysioterapeuter och sjukgymnaster kan hjälpa dig att lindra smärta, rehabilitera och förebygga besvär.
  • Kiropraktor diagnostiserar, förebygger och behandlar smärta, stelhet och funktionsnedsättningar i kroppens leder, muskler och nervsystemet.
  • Neuroteam, om du har fått en neurologisk sjukdom eller skada och varit inlagd på sjukhus kan du behöva rehabilitering när du skrivs ut. För att få rehabilitering med neuroteam krävs en remiss från sjukhuset.