Erbjudanden

Här nedan lägger vi upp erbjudande från butikerna i centrumet. Du kan också följa oss i sociala medier för att inte missa något.

Seniorrabatt i Salem Centrum

Här samlar vi de erbjudanden du som pensionär och senior kan ta del av i Salem Centrum.

Salems Pizzeria - Dagens lunch, tisdagar 75kr.

25% på utvalda behandlingar

Erbjudande Mars 2020

*Gäller bara nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 

Må bra med Medicinsk Fotvård
Sandras Spa | 0735 25 42 56 | sandra@sandras-spa.se

Fötterna är en kroppsdel som trots att de utsätts för mycket påfrestning lätt glöms bort. Fötterna behöver därför mycket omtanke oavsett årstid och ålder. Med hjälp av regelbunden fotvård och rätt val av skor minskas riskerna för smärta och besvär (såsom liktornar mm), nu och i framtiden. Viktigt att tänka på är hur du behandlar dina fötter som ung då det kommer påverka hur de mår när du blir äldre.

Nu 450 :- (Ord pris 600:-)

Lashlift
Beauty by Burcu S | 0763 92 48 92 | beautybyburcus@hotmail.com

Lashlift med Keratinbehandling är en väldigt skonsam behandling där man böjer sina fransar och får en naturlig och hållbar fransböjning. Keratinet ger en vårdande effekt som gör fransarna starkare och längre. Hållbarheten är vanligtvis minst 6 veckor, men kan variera från person till person. Därefter rekommenderas ett återbesök.

Nu 375:- (Ord pris 500:-)

Ice peel 
Waller SkinCare | 0722 60 55 17 | info@wallerskincare.se

Kemiskpeeling + Cryoterapi. Det är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling. En helt fantastisk behandling för en vintertrött hy.

Nu 895:- (Ord pris 1195:-)

 

Hjärtligt välkomna❤️