Erbjudanden

Här nedan lägger vi upp erbjudande från butikerna i centrumet. Du kan också följa oss i sociala medier för att inte missa något.

 

Välkommen till Flexibel Friskvård & Hälsa! 

Här tränar nybörjare, erfarna, unga, medelålders och seniorer med fokus på resultat. Det är effektiv träning med coach i små grupper och individuell träningsplanering.

Flexibel Friskvård & Hälsa är hälsa och friskvård med ett holistiskt synsätt, förutom träning erbjuder man föreläsningar, workshops och fysiska behandlingar. Det gamla bankvalvet blir en yogastudio. 

Hos oss på Kaffestugan kan ni beställa allt till både små och stora tillställningar. Specialtårtor, surdegsbröd från vår stenugn, buffé och smörgåsar.

VÄLKOMMEN TILL ICA SUPERMARKET SALEM

Handla online eller i butik. Vi har allt du behöver för vardagsmat och fest!

På ICA Supermarket hittar du alltid ett brett utbud med smaker från lokala leverantörer. Oss hittar du i centrum, på torget, på hörnet, längs vägen, på landet eller online.

Bra pris varje dag. För goda dagar. En mataffär för alla. Snabbt och enkelt. Öppet alla dagar.

FASTIGHETSBYRÅN SALEM ÄR DIN MÄKLARE I SALEM!

Salems kommun är en modern förortskommun med rötter i 1100-talet. Som en av Stockholms läns minsta kommuner har man fördelen av närhet till storstaden samtidigt som kommunen kan erbjuda familjevänliga bostäder i vacker natur.

Digitala möten

Förutom att kunna ha digitala möten med Fastighetsbyråns mäklare kan du också boka möte för värdering eller rådgivning via vår hemsida.Du väljer smidigt själv dag och tid för ditt möte.

Gå in på: fastighetsbyran.com/salem och välj "sälja" och "boka möte" så slussas du till bokningssidan. 

Actic's gym i Salem ligger i Salem Centrum och erbjuder gruppträning, spinning, personlig träning, senior klasser +60 år.

Här finns en stor friviktsdel, cardiopark samt gymdel, kaffelounge och här erbjuder man även barnpassning. Helt enkelt en toppmodern anläggning med generösa ytor på 750 kvm med det bästa av det mesta!

Provträna kostnadsfritt i 7 dagar - passa på att testa gruppträning eller ett pass i gymmet (obs. Gäller ej Outdoor Box-klasser, du kan endast utnyttja erbjudandet 1 gång per 6 månader).

Varmt välkommen att träna i Salem med oss!

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA HEM

Genom åren har vi sålt tusentals boenden – och hjälpt lika många köpare att hitta hem. Det finns knappast någon gata, trappuppgång eller bostadsrättsförening som vi inte har besökt. Vi känner varenda stig och alla små undangömda smultronställen. Tack vare att vi själva både bor och verkar i kommunen har vi en lokalkännedom utöver det vanliga och en unik kunskap om hur det är att leva här.

Våra många år på orten har lett till ett brett nätverk och goda relationer med lokala samarbetspartners vilket också gett oss en stark ställning som partner och bollplank vid nya byggprojekt. Vi kan vårt Rönninge/Salem på riktigt.

Vi vet att frågorna kan bli många när man beslutar sig för att byta bostad, hör av dig till oss så hjälper vi dig. Vare sig du vill sälja eller köpa eller kanske bara veta mer om närområdet.

Pia Andersson Fastighetsbyrå
Säby Torg 19, 144 30 Rönninge
Tel: 08-532 501 66
info@pianfa.com

Välkommen till Hudterapeut Zeneta, auktoriserad hudterapeut. 

Här kan du få allt från klassiska ansiktsbehandlingar till avancerad hudvård som kemisk peeling, microneedling, PRX- T33, Fibroblast Plasma samt avslappnande behandlingar med massage.

Ni hittar Hudterapeut Zeneta hos Salems Klippotek
info@manilla-sweden.se
0766336920
Bokadirekt.se