Vårens festligheter

Härliga vår! Och med våren kommer massor av underbara fester och firanden.

Morsdag, skolavslutning, konfirmation, student, sommarfest och annat trevligt. Våren och försommaren är tiden då vi firar, lever upp, umgås och har trevligt tillsammans. Låt några av Salem Centrums verksamheter hjälpa dig i firandet, från buffén till blommorna och presenter!

Personliga presenter från Home Design

Home Design är livsstilsbutiken med noga utvalda presenter, heminredning och textil samt kläder, smycken och accessoarer. Sortimentet är en noggrant utvald och här hittar du alltid något att ge bort till både stora och små!

Butiken fylls på löpande, så välkommen in i butiken så du inte missar något!

Härliga blommor hos Din Blomstertid

Din Blomstertid är din lokala blomsterbutik som erbjuder allt från blombud till blomsterarrangemang och trädgårdsdekorationer. Kransar, specialbeställningar, snittblommor till dukningen eller mindre presenter, här hittar du det mesta.

Specialbeställ festliga tårtor från Kaffestugan

Kaffestugans Stenugnsbageri i Salem är ett hembageri/stenugnbageri. Här kan du beställa tårtor i alla former och smaker, smörgåstårtor, festfat, snittar, landgångar och mycket mer.

ICA erbjuder ett stort sortiment av catering

ICA Salems delikatessavdelning erbjuder ett stort sortiment av catering. De är alltid redo för alla beställningar och använder de bästa råvarorna för att kunna garantera högsta kvalitet och smak till riktigt bra priser.

Personliga råd om dryck, med eller utan alkohol 

Systembolaget ger dig personliga råd om dryck, med eller utan alkohol. Systembolagets uppdrag är att bidra till en god dryckeskultur där alla kan njuta av deras drycker utan att skada sig själva eller andra. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill de inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol.

Alkoholhaltiga drycker säljs inte till någon under 20 år, inte till någon som är märkbart påverkad och inte till någon de tror ska langa varorna vidare.