Välkommen till Salems Klippotek!

Hos Salems Klippotek kan du avnjuta olika behandlingar i en klassisk men modern miljö. I den prisbelönta och lyxiga hårsalong blir du väl omhändertagen från att du kommer innanför dörren tills att du lämnar efter din behandling. Man arbetar med högsta möjliga kvalitéprodukter och verktyg för att se till att du som kund alltid får det resultat du önskar.

Salongen är i rymlig och fylls upp av musik och glädjespridande personal. Du har möjlighet att boka en tid eller komma in på drop-in, eventuell rådgivning och tips ges såklart för att du ska kunna bli ett bättre du! 

Ditt hår som konst

Salemsklippotek skräddarsyr alla behandlingar utefter kundens önskemål! På Salems Klippotek är kundens önskemål i fokus och man eftersträvar att göra kunderna nöjda. 
 
Här är man ett starkt team som arbetar för att ge dig en personlig helhetsupplevelse. Salems Klippotek erbjuder färg- och slingbehandlingar, klippningar & styling, med eller utan tvätt. Olaplex behandling. Keratin behandling. Ögonbrynsplock samt färgning av bryn och fransar. Samt 3D-Microblading.

Microblading - För hållbara bryn

Microblading innebär att man tatuerar/pigmenterar in strå för strå på ögonbrynen.  Man kallar det också kosmetisk tatuering eller kosmetisk pigmentering. Tekniken gör att tatueringen får en 3D-effekt (3d bryn). Man blandar egna strån med tatuerade strån. Jämfört med den gamla metoden, att tatuera in ett helt ögonbryn, skapar microblading ett mycket mer naturligt resultat. Detta är en manuell metod vilket innebär att ingen maskin används.
 
Varför ska jag välja Microblading?
  • Eftersom varje hårstrå ritas individuellt blir resultatet väldigt naturligt.
  • Om du har tröttnat på att fylla i dina ögonbryn varje morgon är det här ett bra alternativ som sparar tid och garanterar ett bra resultat.
  • Du får fylliga och välformade ögonbryn utan smink. Du kan träna, bada och vakna upp med vackra ögonbryn utan ansträngning.
  • Färgen anpassas utifrån ditt hår, din hudfärg och strukturen på dina befintliga ögonbryn.

Boka Online eller besök salongen i Salem centrum.